kapat

28.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bir Tarkan klasiği
29 Mayıs'ta Moskova'da yapılacak bir törenle, Rusya'nın en çok dinlenen radyosu HIT Radyo'dan 'En Çok Sevilen Yabancı Sanatçı' ödülü alacak olan Tarkan'ın etrafında 'Türk gazeteci görmek istemediği' şeklindeki haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı.

Sözkonusu habere göre, Tarkan'ın konserini izlemek üzere akreditasyon yaptıran Türk basınının Moskova temsilcilerinin konseri izleme hakları iptal edilmiş, gecenin tanıtım organizasyonunu yapan 'İntermedia' adlı Rus ajansının yetkilisi M.Grigoyeva, Türk gazetecilerin akreditasyonlarını Tarkan'ın talebi üzerine iptal ettiğini açıklayarak, "Tarkan Türk gazeteci görmek istemiyor" demişti.

Dün Tarkan'ın Türkiye'deki şirketi İstanbul Plak, bu açıklamaların tamamen spekülasyondan ibaret olduğunu açıkladı. İstanbul Plak, geceye Moskova temsilciliklerindeki Türk gazetecilerin yanı sıra Türkiye'den de bir grup gazetecinin davetli olduğunu bildirdi.

Öte yandan, HİT FM Genel Müdürü Nataşa Bojdo, 'Tarkan askerlik sorunu dolayısıyla geceye gazeteci kimliğinde Türk istihbarat temsilcilerinin katılmasından korktuğunu söyledi' yönündeki açıklamasında ısrar ediyor. Rus yetkililerin, Tarkan tarafından gelen bu ya da benzeri bir açıklama üzerine, işgüzarlık yaparak Türk gazetecilere zorluk çıkardığı, ancak durumun Tarkan'ın menejeri ve plak firmasının devreye girmesi üzerine düzeltildiği anlaşılıyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır