kapat

28.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Rıhtımda rock başkadır
Mimar Sinan Üniversitesi'nin Bahar Şenlikleri, bugün sürpriz partiyle sona eriyor. Bu 'hızlı' akşamlara en iyi örnek Türk metal grubu Pentagram'ın konseriydi

Büyük ilgi gören MSÜ Bahar Şenlikleri bu akşamki sürpriz partiyle bitiyor. Pazartesi günkü Wax Poetic'in muhteşem konserinden sonra, önceki gece ünlü Türk metal grubu Pentagram'ın verdiği rıhtım konserinde, 'genç sanatçı adayları' müziğin ritmiyle kendilerinden geçti. Yeni albümlerinden önce ilk konserlerini veren grup yaklaşık 3 saat sahnede kaldı.

80'ler ölmedi, yaşıyor!
Metal türünün Türkiye'deki en önemli ve en eski temsilcilerinden olan Pentagram, diğer rock gruplarından farklı. Medyanın ilgi odağı olmayı kesinlikle istemediklerini söyleyen grup üyeleri, sadece müziklerinin kalitesiyle kalıcı yer edinmek istiyor. Son albümlerinde Aşık Veysel'in 'Uzun İnce Bir Yoldayım'ının metal versiyonunu yorumlayan ve Charlie Smith imzalı klipleriyle dikkat çeken grup, Türk müziği ezgilerini rock'la harmanlaması ve sert müziklerinden ödün vermemesiyle tanınıyor. Metal müzik tutkunları için önlerinde çok daha heyecan verici bir konser var:

1980'lerin en ünlü metal gruplarından Over Kill, cumartesi akşamı Ministry Club'da olacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır