kapat

28.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Azrail ile savaşı kaybetti
MediGrup Dergiler Genel Müdürü Kemal Güler yaşam mücadelesinde yenik düştü

İŞİN stresinden midir bilinmez, gazeteciler ya da gazetecilikle bağlantılı iş yapanlar ölümle biraz erken tanışıyor. MediGrup Dergiler Genel Müdürü Kemal Güler de genç bir yaşta; henüz 56 yaşında hayata veda etti.

Yüksek tansiyonu vardı Güler'in. Geçen hafta görevi başında rahatsızlandı. Hemen hastaneye kaldırıldı. Ve bir hafta süren yaşam savaşını ne yazık ki kaybetti. Önceki gece beyin ölümü gerçekleşen Kemal Güler'i hayata bağlayan fişler çekildi.

29 Haziran 1943'te doğmuştu Kemal Güler. TİP ve SDP'de il ve ilçe başkanlığı yapan Kemal Güler, 1969 yılında girdi reklam dünyasına. Ajans Maya ve Grafika reklam ajanslarında medya müdürü olarak çalıştı. 1970'li yılların başında Hürriyet'te Yan Yayınlar Reklam Müdürü oldu. Bir ara Nal Reklam Şirketi'nin genel müdürlüğünü yapan Güler, 1983'te reklam müdürü olarak Yeni Asır'a geçti. 1985'te Güneş gazetesinde çalışan Güler, 1987'de yeniden Sabah grubuna döndü. Son görevi MediGrup Dergiler Genel Müdürlüğüydü.

Evli ve iki çocuk babası Kemal Güler, Cumartesi günü saat 10.00'da SABAH Gazetesi önünde yapılacak törenle son yolculuğuna çıkacak. Güler Beykoz Merkez Camii'nde kılınacak namazdan sonra Beykoz Poyrazköy'de toprağa verilecek.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır