kapat

28.05.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Şiddet evimizde
Isparta'da iki ayrı ev, iki ayrı dehşet. 5 yaşındaki üvey oğlunu döverek öldüren F.C. tahliye olurken, annesini döven evlat gözaltına alındı

Isparta'da 3 ay önce üvey oğlunu döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklu olarak yargılanan kadın, tahliye edildi. Isparta Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın dünkü duruşmasına, kucağındaki 7 aylık bebeği ile gelen F.C, daha önceki duruşmalarda verdiği ifadelerde, 5 yaşındaki üvey oğlu Fuat'a altını kirlettiği için tokat attığını ve çocuğun duvara çarptığını söyleyerek, olayın kaza olduğunu ve işkence yapmadığını söylemişti.

Bebeği kurtardı
F.C'nin avukatı Erol Berber de, müvekkilinin 7 aylık bebeği bulunduğunu, ayrıca hamile olduğunu belirterek tahliyesini istedi. Mahkeme F.C'nin tahliyesine karar verdi. F.C'nin dövdüğü 5 yaşındaki üvey oğlu Fuat, ağır yaralanmış ve kaldırıldığı Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Isparta'nIn Gönen ilçesine bağlı Güneykent beldesinde ikinci bir aile dramı daha yaşandı. Durmuş Ateş, ailevi nedenlerden dolayı çıkan tartışmada annesi Naciye Ateş'i çok ağır bir şekilde dövdü. Annesi hastanelik olan korkunç evlat yapılan şikayet üzerine gözaltına alındı. Oğlu tarafından dövülen Naciye Ateş, aldığı darbelerin etkisiyle kendini kaybetti. Hayati tehlike içinde olduğu saptanan zavallı kadın Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırılılarak hemen tedavi altına alındı. Beyin sarsıntısı geçirdiği saptanan Naciye Ateş'in durumu ciddiyetini koruyor. Ana oğul arasındaki bu olayın tipik bir örnek teşkil ettiği aile içi şiddet konusunda Hacettepe Üniversitesinde yapılan araştırmaya göre tıpkı Durmuş Ateş gibi eğitim düzeyi düşük ve mali sıkıntı içindeki erkekler aile içi şiddete daha çok başvuruyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır