kapat

29.04.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Löw'den Baliç'e onay
F.Bahçe Teknik Direktörü Löw, Avrupa'dan teklifler alan Baliç'in satılabileceğini ve alınacak paranın dış transferde kullanılabileceğini söyledi. Löw ayrıca, "Sergen ve Moshoeu da mutlaka kalmalı" dedi

F.Bahçe çalıştırıcısı Löw, dün düzenlediği basın toplantısında takımının son durumunu değerlendirdi ve gelecek sezon ile ilgili planlarını anlattı. Löw özellikle Avrupa'dan cazip teklifler alan Baliç'in durumuna değinerek, "Gerekirse satılabilir. Ama bunun kararını yönetim ile birlikte veririz. Zor bir karar ama satılırsa da, parasıyla faydalı oyuncular transfer edilir" dedi.

Löw gelecek sezon ile ilgili yönetimle konuştuklarını söyleyerek, "Gidecekleri değil, alınacakları konuşuyoruz. Kimsenin durumu belli değil. Kalan 5 maçta herkesin şansı eşit" dedi. Alman hoca ayrıca Okocha'yı düşünmediğini, Moshoeu ile Sergen'in mutlaka takımda kalması gerektiğini belirtti. Löw sözlerini şöyle tamamladı: "Ligde ikincilik kovalıyoruz. Bizi deplasmanlarda dağıttığımız puanlar yaktı. Oysa sahamızda çok puan toplamıştık. Mazeret değil ama futbol hayatımın da en şanssız sezonunu yaşıyorum."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır