kapat

29.04.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ağar: Tansu Hanım direnme
Ağar, Çiller'i çekilmeye davet ederek, DYP liderliği için ilk somut mesajını verdi. DYP'ye üye olmadığı eleştirileri için "Milletin gözünde yerimiz ne ise, orada oluruz" dedi.

Yılmaz-Kayalar çatışması
ANAP MKYK'nın 10 buçuk saat süren toplantısı, Genel Başkan Yılmaz ve potansiyel genel başkan adayı Kayalar'ın liderlik mücadelesine dönüştü

DYP'den Cevheri'ye tepki
DYP'nin duayeni Necmettin Cevheri'nin, önceki gün görüştüğü Genel Başkan Tansu Çiller'den çekilmesini istemesi, parti yöneticilerinin tepkisine neden oldu.

Bucak da kongre istedi
Susurluk kazasından kurtulan DYP'li Sedat Edip Bucak, Şanlıurfa'dan yeniden milletvekili seçildi ve dün Meclis'e giderek kaydını yaptırdı.

Cevheri: DYP bunları aşar
DYP'nin ağır toplarından, Necmettin Cevheri, DYP'nin sıkıntılı bir dönem yaşadığını, ama bunları aşacak güçte olduğunu söyledi.

Yok öyle!
FP'deki liderlik tartışmalarına el koyan Erbakan, gençleri "Çile çekmeden mapus yüzü görmeden hazıra konuyorlar. Recai bu işi götürecek" diye uyardı

Azeri elçi: MHP ile çok yakınız
Sürpriz seçim sonucuyla ülke içinde olduğu kadar dışarıda da büyük yankı uyandıran MHP'ye, yabancı diplomatların akını sürüyor.

Ecevit: 3 partili koalisyon gerekiyor
Girne'de koalisyon formüllerini düşünmeye devam eden Başbakan Bülent Ecevit, kafasında net bir formül olmadığını belirterek, "Hâlâ bazı bilinmezler var" dedi.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır