kapat

29.04.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ricky Martin: 'Kahretsin seksiyim'
Ricky Martin, kariyerindeki ilk İngilizce albümünün tanıtımı nedeniyle İtalya'da tüm dünyadan gelen basın mensuplarıyla buluştu. Martin, basın toplantısında kendisiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Şair kovboylar
Sert erkekler, ince ruhlar, ulvi duygular Amerika-Nevada'da, Elko kasabasında bir araya geliyor. 'Kovboy aşıklar' burada 14 yıldır karşılıklı şiir okumak için buluşuyor...

Müzayede zamanı
Artium Sungur Sanat Evi'nin Geleneksel Bahar Müzayedesi klasik ve çağdaş Türk resminin seçkin parçalarını sunuyor

Hikmet Şimşek'e adanan sergi
Ünlü orkestra şefi, devlet sanatçısı Hikmet Şimşek'in ressam eşi Nihal Ersöz Şimşek, ilk kişisel sergisini açıyor. Sanatçı, bu ilk sergisini "Atatürk'ün müzik devriminin eri" dediği eşine adadı.

Bir sergi haberi..
1993 yılında resim çalışmalarına başlayan ressam Figen Tosun, Beyoğlu Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde bir resim sergisi açtı.

Mucize keçiler
Amerika ve Kanada'da klonlanan 6 keçinin sütü; kalp krizinden felce, kırıklardan kan pıhtılaşmasına kadar pekçok derde deva... İlaç niyetine...

Akıllı süpürge
Almanya'da üretilen RoboVac adlı elektrikli süpürge sayesinde ev hanımları çok rahat edecek.

Türkiye'nin en genç tıp profesörü
Prof. Dr. Hilal Mocan'ın adını, 1988'te "Türkiye'nin en genç Tıp Profesörü" olarak duymuştuk. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olan Mocan, sürekli kendini geliştiren ve hastalarına "önce insan" olarak yaklaşan bir doktor.

Hobiler kazandırıyor
Hobi kurslarına katılan pek çok kadın işyeri açarak ya da evden çalışarak, maddi ve manevi kazanç sağlıyor. Yaptıkları ürünlerle evlerini günün modasına uygun olarak zevklerine göre ve daha ucuza dekore etmeleri de cabası...

Maya'lardan yeni izler
Meksika'nın gerillasıyla ünlü Chiapas bölgesinde, 1250 yıllık, Maya kültürüne ait bir tapınak kalıntısı ortaya çıkarıldı.

Hazzın müjdecisi
Steve Diet Goedde, son dönemde en çok dikkat çeken fotoğraf sanatçılarından biri. Geçenlerde yayımlanan 'The Beauty of Fetish-Fetişlerin Güzelliği' adlı foto albümü, büyük ilgi gördü.

İdeali İstanbul'da sergi açmak
Trabzon'un Dereyurt köyü eski muhtarı Abdullah Kılıç 15 yıldır ağaçtan hayvan heykeli yapıyor, hem de bu konuda hiçbir eğitim almadan.

Gönlü Türk kızında
15 arabası, süperlüks bir evi, Alman markı milyonları var ama, gönlünün sahibi yok. Alman milyoner Michael Leicher, evlenmek istiyor ve 'eşim iyi bir anne olmalı, Türk kadınlarına hayranım, en iyi onlar anne olur' diyor.

Kızıl orkide kaz korumasında
Fotoğrafta görülen kırmızı orkide o kadar değerli ki, günde 24 saat koruma altında tutuluyor.

"Sönmez meşale" Şili'de de yanıyor
Şili'nin başkenti Santiago'da Atatürk Anıt Kitabesi yer alıyor. Las Condes Belediyesi tarafından dikilen Atatürk anıtı, Apaquindo Caddesi'nde bulunuyor.

"Herkes kendi işini yapsın"
Fransız film yapımcılarını peşinden koşturan güzel manken Alex Brun, Gottex'in 1999 katoloğu için verdiği pozlarla olduğu kadar açıklamalarıyla da dikkat çekiyor.

Uçan dev
Airbus dünyanın en büyük yolcu uçağını üretecek. 650 yolcu kapasiteli dev uçakta fitness salonu, dükkanlar, barlar olacak

Sinirlenen erkek sigaraya sarılıyor
Amerika'da yapılan bir araştırmaya göre, genel inanışın aksine, sinirlendikleri, üzüldükleri ya da yorgun olduklarında hemen sigaraya el atanlar kadınlar değil erkekler.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır