kapat

29.04.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ve Yılmaz istifa etti
Trabzonspor'u kendisinden daha iyi yönetebilecek kişilere bıraktığını söyleyen Yılmaz, "İsmimi kulüpten silsinler. Ben de alacaklarımı siliyorum" dedi. İki ay içinde kongre var

Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, takımın aldığı kötü sonuçlar ve kendisine yöneltilen eleştiriler yüzünden dün istifa etti.

Yılmaz, iyice düşündüğünü ve Trabzonspor'a yeterince hizmet edemediği kanısına vardığı için istifa ettiğini ifade ederek, "Bazılarına göre de Trabzon'a hiçbirşey vermedim. Bu yüzden hizmeti geçmemiş bir adamın ismi de cismi de kalmamalı. Tesislerden, tabelalardan ismimi silsinler" dedi. Yılmaz, "Kulüpten bütün alacaklarını siliyorum. Göreve gelecek yönetime borçsuz bir Trabzon bırakacağıma söz veriyorum" derken, istenen tarihte kongre yapılabileceğini de ifade etti.

Yılmaz, Galatasaray yenilgisi nedeni ile taraftarların stadı parçaladığını ama bunun kendisine değil Trabzonspor'a zarar verdiğini de dile getirerek, "Fatih Terim'e suç listesi attılar. Oysa Terim bir şey atılacak değil, alkışlanacak bir teknik direktördür" diye konuştu.

Yılmaz'ın istifasından sonra ise gözler eski yönetici Ali Kemal Aktürk'e çevrildi. Aktürk, iki gün önce, "Yılmaz istifa ederse, başkanlığa adayım" demişti. Öte yandan Trabzonspor tüzüğüne göre iki ay içinde istenen tarihte genel kongre yapılabiliyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır