kapat

29.04.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Gönlü Türk kızında
15 arabası, süperlüks bir evi, Alman markı milyonları var ama, gönlünün sahibi yok. Alman milyoner Michael Leicher, evlenmek istiyor ve 'eşim iyi bir anne olmalı, Türk kadınlarına hayranım, en iyi onlar anne olur' diyor.

En sevdiği şey, köpük dolu bir küvette şampanyasını yudumlamak ve havyar yemek. Ama Alman milyoner Michael Leicher (33), istediği zaman bu lüksü yaşayabilecek kadar zengin olduğu halde mutlu değil. Çünkü bütün bunları paylaşacak bir eşi yok. Çok çekingen olduğu için bugüne kadar bir kız arkadaşı olmayan Leicher, son çare olarak Alman televizyonu RTL'e başvurdu.ÿ"Hayatımın kadını televizyonda bulacağım" diyen Leicher, eşine herşeyin en iyisini sunacağına söz veriyor. Lükse düşkünlüğü ile tanınan, yakın çevresinin 'biraz görgüsüz ve zevksiz' olmakla eleşktirdiği Leicher'in 15 arabası, Bochum'da 200 metrakarelik süperlüks bir dairesi var. Leicher'in en büyük tutkusu ise sayısı otuza yaklaşan ve tanesi 12 bin mark (6.5 milyar lira) olan sahne giysileri. Almanya'nın en ünlü orgçularından biri olan Leicher aynı zamanda Avrupa'nın en büyük ve en değerli org koleksiyonuna sahip.

Terbiyeli ve sadık olsun
Leicher'in müstakbel eşinde aradığı özelliklere gelince. Çekingen milyoner, "Eşim, 18 ile 30 yaşında, terbiyeli, sadık ve iyi bir anne olabilecek özelliklere sahip olmalı. Bu dediklerime en uygun düşeni Türk kadınları' diyor. Milyoner Alman, bunun dışında bir özellik aramadığını vurgulasa da, karısının güzel olmasının şart olduğunu belirtiyor. Leicher,"Etrafımda o kadar güzel şeyler var ki, benimle birlikte olacak olan kadın da çevreme uyum sağlamalı, güzel olmalı" diyor. Ya kadın, parası için onunla birlikte olmak istiyorsa? Leicher, bunun sorun olmadığını söylüyor, 'Karım beni sevdiği kadar, paramı, servetimi de sevmeli ki, onu korusun, geliştirsin, büyütsün' diyor. ÿ2000'e evli girmeyi kafasına koyan Leicher, bugün Almanya saatiyle 16.00'da RTL televizyonunda Hans Meiser Şov'da kadınlara evlenmek isteyen 4 başka milyonerle birlikte kadınlara seslenecek. Leicher, 'Eğer bu sefer de sonuç alamazsan, yaz sonu gibi Türkiye'ye geleceğim' diyor...


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır