kapat

29.04.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ricky Martin: 'Kahretsin seksiyim'
Ricky Martin, kariyerindeki ilk İngilizce albümünün tanıtımı nedeniyle İtalya'da tüm dünyadan gelen basın mensuplarıyla buluştu. Martin, basın toplantısında kendisiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Son yılların tartışmasız en büyük yıldızı Rick Martin, yeni parçasıyla dünya müzik gündeminin zirvesine oturdu. Milano'daki Como Gölü bölgesinde düzenlenen tanıtım toplantısında Martin, yeni şarkılarını dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen 500 basın mensubunun karşısında seslendirdi.

Sanatçı, konserine "Livin' La Vida Loca" şarkısıyla başladı. İki erkek, üç kadın dansçı eşliğinde şarkısını seslendiren Martin'in sahne şovu görülmeye değerdi. 30 kişilik ekibiyle İtalya'ya gelen sanatçı sahnede bir saat kaldı. Konser sonrasında düzenlenen yemeğe katılan Ricky Martin, tüm dünyadaki Sony Music yetkilileriyle tek tek sohbet etti.

Tüm dünyada 11 Mayıs tarihinde piyasaya çıkacak olan albümünün heyecanını yaşayan Martin, basın mensuplarıyla biraraya geldiği sohbet toplantısında son derece keyifliydi ve kendisiyle ilgili tüm sorulara içtenlikle yanıt verdi.

'Yakışıklıyım'
Özellikle "Kendinizi seksi ve yakışıklı buluyor musunuz?" sorusuna verdiği yanıt hayli ilginçti; "Kahretsin, evet çok seksiyim."

"La Vida Loca" şarkısının klibinde seksiliğini ön plana çıkaran Ricky Martin, klibinde poposuna mum döktürdüğü sahne için; "Evet, seksi unsurları ön plana çıkarmayı seviyorum" dedi.

Dünyaca ünlü yıldız ilişkileri konusunda hiçbir zaman sevgililerinin kimliğini açıklamak istemediğini söyledi. Martin; "Arasıra ilişkilerim oluyor. Bu konulara çok girmek istemiyorum. Sevenlerim beni böyle kabul etmek istiyor. Beni sevgilimle gördükleri zaman kabullenemeyeceklerdir" dedi. Son günlerde Budizm'le ilgilenen Ricky Martin, Hindistan'a sık sık gittiğini ve onların fikirlerini ve düşüncelerini çok beğendiğini sözlerine ekledi.

Herkes onu istiyor
Ünlü sanatçı Sting, Haziran ayında Yağmur Ormanları'nın korunması amacıyla düzenlenecek olan konserde Ricky Martin'le düet yapma isteğini dile getirirken, dünyaca ünlü tenor Pavarotti de Kosova'ya yardım amacıyla düzenlenecek bir konserde Martin'e düet yapmayı teklif etti.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır