kapat

29.04.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aktuna işsiz kalmadı
18 Nisan'da seçilemeyen Yıldırım Aktuna Korkmaz Yiğit'e danışman oldu

18 Nisan seçimleri, birçok kişinin yüzünü güldürdü, ancak seçimlerden üzgün çıkanlar da oldu. 7 yıl içinde başbakanlık yapan tüm liderlerin bakanı olan Yıldırım Aktuna, seçimlerde üzülenlerden oldu. Tekrar milletvekili seçilemeyen DTP'li Yıldırım Aktuna hemen kendine iş buldu. Aktuna, Türkbank ihalesi nedeniyle bir süre tutuklu kalan işadamı Korkmaz Yiğit'e danışmanlık yapacak.

Yiğit Holding'in medya grubunu yönetecek olan Aktuna'nın yeni gazete projeleri üzerinde çalıştığı bildirildi. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi iken yaptığı başarılı çalışmalarla politikacıların dikkatini çeken Yıldırım Aktuna, politikaya, SHP'den Bakırköy Belediye Başkanı olarak adım attı. Yıldırım Aktuna'nın yıldızı, 1991 yılında 20. dönem DYP milletvekili olarak parlamentoya girmesiyle parladı. Aktuna, Sağlık Bakanlığı ve Devlet Bakanlığı yaptı. 1997'de DYP'den istifa edip DTP'ye katılan Aktuna, son dönemde, şarkıcı Ajda Pekkan ile ilişkisi nedeniyle gündeme geldi.

18 Nisan seçimlerinde tekrar milletvekili seçilemeyen Yıldırım Aktuna, bundan böyle. Korkmaz Yiğit Holding'de görev alacak. Yiğit Holding'in özellikle medya ve diğer işkollarında atağa hazırlandığı öğrenildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır