kapat

29.04.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Turizme teşvik yok ki tedavi olsun'
Skal Kulubü'nün İstanbul Şubesi Başkanı Hülya Aslantaş, Sabah Gazetesi'nin sektöre katkılarından dolayı Medi Grup Genel Ayşe Sarıoğlu Erman'a plaket verdi.

Sabah Gazetesi sponsorluğunde düzenlenen "Türk turizminde doğru teşhis ve çözüm önerileri" konulu toplantıda, sektörün içler acısı durumu bir kez daha ortaya çıktı. Turizm sektörünün duayelenlerinin ve profesyonel yöneticilerinin katıldığı toplantıda sektörün dışından da çözüm önerileri gelirken her zamanki gibi "sağır sultanlar" yani kamu yöneticilerini gözler boşuna aradı.

44 yıldır sektörde bulunan Ferit Epikmen "1-2 yıl hariç, kriz olmayan yıl geçirmedik. Çarpık bir coğrafya içindeyiz zaten" sözleriyle Orta Doğu ve Balkanlardaki savaş rüzgarlarının da krize tuz biber ektiğini dile getirdi. Epikmen yanlış tanıtım kampanyalarına harcanan milyonlarca doların da boşa gittiği kanısında.

Epikmen, tur operatörlerinin yanlış stratejileri yüzünden kuzey Avrupa'nın yerel operatörlerinden tek bir turistin Türkiye'ye getirilmediğini söyledi.

"Turizmdeki krizi terör olaylarına bağlamak yanlış" diyen Sadettin Bülbül ise sorunun Türkiye'nin imajında yattığı inancında.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır