kapat

29.04.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
I H Y
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Kiracı evi hemen terketmeli'
Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Zafer Çağlayan, 18 Nisan seçimlerinde seçmenin 'değişim' istediğini belirttiğini vurgularken, "Tahliye davasını kaybetmiş olan kiracıların, mutlak suretle yerlerini yeniden gözden geçirmeleri gerekiyor" dedi.

Çağlayan, seçimler sonucunda elde edilen kumaştan 8-10 elbise çıkabileceğini ifade ederken de, "Ancak bunun iki özelliği olmalı, birincisi çıkacak elbisenin bedene uygun olması, ikincisi de şık durması gerekir" dedi. Çağlayan, Oda Meclisi toplantısında 18 Nisan seçim sonuçlarını değerlendirdi. Seçim sonucunda oluşan fotoğrafın iyi okunması ve değerlendirilmesi gerektiğini belirten Çağlayan, seçimler sonucunda Türk insanının değişim istediğini ortaya koyduğunu, dürüstlüğü ve yeniliği ön plana çıkardığını, bu sonuçtan siyasilerin kendileri için de mesajlar çıkarması gerektiğini kaydetti.

TBMM'nin 20. döneminin maliyetini de çıkardıklarını ifade eden Çağlayan, Meclisin 20. dönemde 1200 gün çalıştığını, toplam çalışma saatinin ise 2.026 olduğunu bildirdi. Meclis'in bu dönemdeki maliyetinin 200 trilyon lira olduğunu ifade eden Çağlayan, tek bir birleşimin maliyetinin 495 milyar lira, bir birleşimin her bir saatinin ise 100 milyar lira olduğunu, günlük maliyetin ise 180 milyar liraya ulaştığını öne sürdü. Türkiye'nin önünde bulunan sıkıntıların aşılmasının meclisin sıkı çalışmasına bağlı olduğunu da kaydeden Çağlayan, TBMM'nin yaz tatili yapmadan, hatta 'teneffüs bile yapmadan' saniye saniye çalışması gerektiğini vurguladı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır