kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kısa ve uzun elbiselerin ön plana çıktığı koleksiyonu tanıtanlar arasında ünlü manken Ece Sükan da vardı.

Mango defilesinde Monica Cruz rüzgarı esti

İlker GEZİCİ
Mango'nun yeni koleksiyonunun tanıtımı önceki akşam yapıldı. Gecede firmanın tasarımcılarından olan, ünlü aktris Penelope Cruz'un kız kardeşi Monica Cruz da hazır bulundu..
İspanyol giyim firması Mango'nun, 2008-2009 sonbahar-kış koleksiyonu önceki akşam Four Seasons Otel'de tanıtıldı. Organizasyonun ev sahipliğini firmanın tasarımlarına imza atan Monica Cruz üstlendi. Dünyaca ünlü oyuncu Penelope Cruz'un kız kardeşi olan genç tasarımcı, beşinci kez geldiği İstanbul'a iyice alıştığını söyledi.

Ünlü mankenler tanıttı
Mango'nun Genel Müdürü Isac Andic Ermay ile İspanya Büyükelçisi Johan Kloss'un da hazır bulunduğu geceye; Deniz Berdan, Eda Taşpınar, Ahu Aysal ve Bilge-Berna Öztürk kardeşler gibi tanınmış simalar katıldı. Davete katılan yaklaşık 400 konuk; kokteylin ardından aralarında Ece Sükan, Tülin Şahin, Hande Subaşı ve Tuğçe Kazaz gibi ünlü isimlerin de bulunduğu 26 manken tarafından tanıtılan koleksiyonu izledi.

Mor renk ön planda!
Koleksiyondaki erkek kıyafetlerinde kaftan yakalar ve deri ceketler gibi motosikletçi imajıyla örtüşen giysiler ön plana çıkarken; kadın koleksiyonunda ise leylak ve mor ağırlıklı dar etekli kıyafetlerin ve bileğe inen pantolonların hakimiyeti hissedildi. Sıcak ve kapalı bir salonda kışlık kıyafetler tanıtmak, özellikle erkek mankenleri bir hayli terletti.
Haberin fotoğrafları