SABAH
* Müsli yulaf ezmesi ve yağsız süt.
Ertesi gün
* Çavdar ekmeği, tam buğday ekmeği, light peynir, maydanoz ve sivri biberden oluşan bir kahvaltı.
ÖĞLEN
* Kızartma olmayan ve derisiz beyaz proteinleri tercih edin.
* Tavuk göğsü, beyaz etli balık, yumurta beyazı ağırlıklı omlet, az yağlı süt ürünleri.
ÖĞLEN VE AKŞAM ARASI
* Bir avuç taze fındık veya ceviz.
* Yanında az şekerli taze meyve. (Kivi, elma, nektarin, şeftali veya armut olabilir...)
* Bir bardak az yağlı süt, ayran veya 2 top light dondurma.
AKŞAM
* Akşam yemeğini hafif ve erken yemeye gayret edin.
* Haftada 2 kez bakliyat, 5 kez sebze ve yanında da bulgur, tam buğday ekmeği, çavdar ekmeği, kepekli pirinç ya kepekli makarna gibi yavaş karbonhidratlardan yiyebilirsiniz.
Yayın tarihi: 28 Ağustos 2008, Perşembe
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/08/28/gny/haber,5B57AB428CA741B1A3B2DAAE197043E2.html
Tüm hakları saklıdır.