kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

GS-Denizli Abitoğlu'nun
SÜPER Lig'de 2008- 2009 sezonunun ilk hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Son şampiyon Galatasaray'ın Denizli ile oynayacağı karşılaşmayı Kamil Abitoğlu yönetecek. Sivas-Kayseri: Fırat Aydınus, Hacettepe- Bursa: Suat Arslanboğa, İstanbul BŞBEskişehir: Özgüç Türkalp, Gaziantep-Fenerbahçe: Yunus Yıldırım, Trabzon-Ankara: Cüneyt Çakır, Konya-Ankaragücü: Aytekin Durmaz, Gençlerbirliği-Kocaeli: Koray Gencerler, Antalya-Beşiktaş: Bünyamin Gezer.

Serdar Taşçı: Çok mutluyum
BELÇİKA maçında ilk kez Almanya Milli Futbol Takımı forması giyen Serdar Taşçı, "Almanya adına oynamam için bazı nedenler vardı. Almanlar benim için daha çok çaba harcadı. Bu formayı giydiğim için mutluyum ve gururluyum" dedi. Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw de, Serdar için "Mükemmel oynadı" yorumunu yaptı.

Trabzon'a af Yusuf'a ceza!
PFDK Trabzonspor'un geçen sezon aldığı 1 maç seyircisiz oynama cezasını kaldırdı. Değişen talimatlar sonrası cezanın iptali için başvuran Trabzonspor'un talebi haklı bulunarak seyircisiz cezası 120 bin YTL'ye çevrildi. Bursasporlu futbolcu Yusuf Şimşek'e ise İnegöl ile yapılan özel maçta hakeme hakareti nedeniyle 3 maç ceza geldi.