kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ersoy, yayın saati erken olduğu için programa uyumadan geldiğini söyledi.

Üzerimden reklam yapıyorlar

MUSTAFA KIZIL GÜNAYDIN
'Müge Anlı ile Tatlı Sert' dün atv ekranlarında başladı. Anlı'nın ilk günkü konuğu Bülent Ersoy'du. Ersoy, son günlerde adının geçtiği polemiklerle ilgili konuştu ve üzerinden reklam yapılmaya çalışıldığını söyledi..
'Müge Anlı ile Tatlı Sert' dün atv ekranlarında izleyiciyle buluştu... Programın ilk konuğu ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Prof. Dr Arif Verimli ve Avukat Rahmi Özkan'dı... Bülent Ersoy son günlerin en çok konuşulan konusu olan Nurseli İdiz'in kendisi ile ilgili yaptığı, "Eskiden Bülent Ersoy'a aşıktım" açıklamasına ilk kez yanıt verdi. Nurseli İdiz'e dava açacağı iddia edilen Ersoy, "Dava açacağımla ilgili herhangi bir açıklama yapmadım. Açıklamalarla da çok ilgilenmiyorum" derken sözlerini şöyle sürdürdü:

*BÜLENT ERSOY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

BANA SATAŞIYORLAR
"38 sene sonra bile karşılarında benim ibi bir reyting makinası varken başka kime sataşacaklar... Onlar hangi ağaçtan meyve alacaklarını bilirler." Konuyla ilgili olarak oldukça kızgın olduğu gözlenen Ersoy, "Birileri Bülent Ersoy'un sırtına binerek rant elde etmeye çalışıyorsa benim buna bir faydam olmaz." diyerek kendisi üzerinden kimsenin rant sağlamaması gerektiğini söyledi.

KONUŞANLAR HASTA

Bülent Ersoy sürekli kendisi hakkında açıklamalar yapılmasının şöhretin bedeli olduğunu belirterek, "Şöhretin bedeli budur. İnsanlar eğer ruhsal dengelerini belirli bir seviyede ayarlayabilme kuvvetine sahip değillerse, o zaman hastalanabilirler... Bunu kelimelerle tasvir etmek imkansız" dedi. Programın diğer konuğu Prof. Dr. Arif Verimli ile bu konuda konuşan Ersoy "Hiç psikiyartriste gitmedim. İhtiyaç hissedersem giderim, hiç rahatsızlık duymam" itirafında da bulundu.