kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
YİNE EN ÖNEMLİ SİLAH... Yattara'nın ortaladığı topu ağlara gönderen Trabzonspor'un gol ayağı Umut Bulut, yeni sezonda da takımının en büyük silahlarından olacağını gösterdi.

Umut dağıttı

Olimpiyat Stadı'ndaki sezon açılışında taraftarıyla buluşan Trabzonspor, Belçika ekibi Club Brugge'u Umut Bulut'un golüyle yenmeyi başardı..
23 yeni transferle baştan sona yenilenen Trabzonspor dün İstanbul'da yaptığı sezon açılışıyla taraftarının karşısına çıktı. Belçika ekiplerinden Club Brugge ile karşılaşan bordo-mavililer, camia tarafından 'yeniden doğuş' olarak kabul edilen yeni sezon öncesi umut dağıttı. Olimpiyat Stadı'nı dolduran 30 bini aşkın taraftarının da desteğini arkasına alan Trabzonspor, maçta atak olan taraftı. 5. dakikada sert ve kavisli vuruşuyla kaleyi yoklayan Yattara, sahada kaldığı 78 dakika boyunca Brugge defansına zorlu anlar yaşatacağının sinyallerini verir gibiydi. 10. dakikada Egemen'in kısa düşen pasını önünde bulan Akpala takımı adına ilk yarının tek ciddi pozisyonunu buldu ama kaleci Tolga'ya takıldı. İlk yarıda Umut, Gökhan ve Yattara ile Brugge kalesini yoklayan Trabzon golü bulamadı.

HEDİYE 67. DAKİKADA GELDİ
50. dakikada Guiro, kornerden gelen topu kafayla ağlara gönderdi, ancak hakem faul gerekçesiyle golü geçersiz saydı. Bordo-mavililer, maç boyunca susmayan taraftarına hediyesini 67. dakikada verdi. Yattara'nın sağdan taşıyıp al da at dercesine ceza alanına ortaladığı topu Umut Bulut kafayla tamamlayıp taraftarına koştu: 1-0. Cale, Colman gibi futbolcuların bireysel becerilerini çok fazla sergileyemediği karşılaşmada uzatmanın son dakikasında taraftarın sahaya girmesiyle maç bu skorla tamamlandı. Yeni sezon öncesi 'Yeni Trabzonspor' 25 yıldır şampiyonluk hasreti çeken taraftarını evlerine mutlu gönderdi.

TRABZONSPOR-CLUB BRUGGE: 1-0
STAT: Atatürk Olimpiyat
GOL: Umut (dk. 67)
SARI KART: Evens (Club Brugge)
TRABZONSPOR: Tolga **, Serkan **(dk.59 Tayfun **), Song **, Egemen ** (dk.59 Giray ** ), Cale **, Yattara * * * (dk.78 Barış *), Hüseyin ** (dk.59 Ceyhun **), Selçuk ** (dk.85 Adnan ?), Colman **, Umut * **, Gökhan Ünal ** (dk.77 Ergin *)
CLUB BRUGGE: De Vlieger **, Evens **, De Mets **, Castillo **, Guiro *, Van Ruyskensvelde *, Leko **, Deloof **, Blondel ** (dk.66 Jeffrey *), Akpala *(dk.80 Voskanian *), Djokic *
HAKEMLER: Eray Yurtsever, Bülent Gökçü, Kemal Yılmaz