kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN

İmza cezası

GALİP ÖZTÜRK
Galatasaray'da Sabri'nin Steaua maçına yedek başlamasının nedeni belli oldu Yönetim, 24 yaşındaki futbolcuyu sözleşme uzatmadığı için kulübeye yollattı..
Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu'nun, Steaua Bükreş ile yapılan Şampiyonlar Ligi maçına yedek başlamasının sırrı ortaya çıktı. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki parlak performansını sarı-kırmızılı takımın sezon öncesi kampında da sürdüren Sabri'nin, sözleşme uzatmaya yanaşmaması nedeniyle yönetim tarafından kulübeye çektirildiği öğrenildi. Galatasaray yönetiminin, teknik direktör Michael Skibbe ile konuşarak, 2008-2009 sezonu sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatması için kendisine yapılan "Masaya oturalım" teklifine sıcak bakmayan 24 yaşındaki futbolcuyu 11'de sahaya çıkartmadığı sızan haberler arasında.

*SABRİ SARIOĞLU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

DAVID BECKHAM GİBİ
Sabri, Steaua Bükreş karşılaşmasının 78. dakikasında Emre Güngör'ün sakatlanması sonrasında yani bir anlamda zorunluluktan dolayı oyuna girmişti. Bilindiği gibi Galatasaray'da Sabri'nin başına gelen bu olayın aynısını David Beckham da Real Madrid'de yaşamıştı. İspanyol ekibinin yönetimi, sözleşme uzatmaya yanaşmayan Beckham'a forma verdirtmemişti.
İlk maçta S.Bükreş ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, sizce rövanş maçında Şampiyonlar Ligi vizesi alabilecek mi?
Evet
Hayır

Anket ArÅŸivi
Sırbistan'da Partizan ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, sizce Kadıköy'deki rövanş maçının ardından adını Şampiyonlar Ligi'ne yazdırabilecek mi?
Evet
Hayır

Anket ArÅŸivi