kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ship A Hoy'da eğlence şık kızlar, zengin beyler ve yüksek hesap demek!

MAGAZİN
Bodrum'un en popüler gece kulübü Ship A Hoy, müşteri kitlesi ve eğlence tarzı ile dikkat çekiyor. En şıklar, en zenginler, en yüksek hesaplar burada..
Bodrum yaz aylarında eğlencenin kalbinin attığı yerse, Türkbükü de Bodrum'da eğlencenin kalbidir. Ve bu beldede 30 yıldır gece hayatının lokomotifi olan bir mekan var: Ship A Hoy... Mekan, Bodrum'a giden tatilcilerin ve sosyetik simaların adeta ikinci adresi. Paralısı da, sınırlı bütçesiyle tatile çıkanı da; denizcilerin selamlaşması anlamına gelen Ship A Hoy'da olmak istiyor. Gündüz denizin ve güneşin keyfini çıkaranlar, saat 18.00'dan sonra eğlenmek için buranın yolunu tutuyor. Gündüz beach'lerde takıp takıştıran 'tiki kızlar'ın hepsini burada görmek mümkün. Tabii bu kızlar Ship A Hoy'a; dekolte elbiseleri, fönlü saçları, ince topuklu ayakkabıları ve ful makyajları ile geliyor. Beyler ise koyu renk takım elbiselerden jean üstü keten gömleklere kadar uzanan geniş bir yelpazede, jöleli saçlarıyla boy gösteriyor.

ÖNCE VARİLLER...
Eğlence, erken saatlerde varilli konsept ile başlıyor. Müşteriler içkilerini, DJ Meto'nun remix'leri eşliğinde varil masaların başında yudumluyor ve yavaş yavaş geceye ısınıyor. Kumsalda başlayan eğlence saatler 21.00'i gösterdiğinde ise iskeleye taşınıyor.

KİŞİYE GÖRE HESAP
Yerli-yabancı popüler şarkıların ardı ardına çalındığı Ship A Hoy'da beyaz dekorasyonlu localar da yavaş yavaş dolmaya başlıyor. Ancak burada kimseyi 'dağıtırken' görmek mümkün değil. Çünkü hanımlar ve beyler, şık ve cool hallerinden taviz vermeye hiç mi hiç yanaşmıyor. Ship A Hoy, hafta içi yaklaşık 150-200, hafta sonları ise 450-600 kişi ağırlıyor. Burada eğlenmek ise diğer mekanlara göre pahalı. İçkilerin kadeh fiyatı 20 ile 30 YTL arasında değişiyor. Bir şişe içkinin açılma fiyatı ise 250 YTL'den başlıyor. Mekanda aslında fiyatlar isimlere, tiplere göre belirleniyor. Bir masada bin 200 YTL'ye votka açılabilirken yanındaki masaya aynı içkinin bedeli 600 YTL olarak gelebiliyor.
Haberin fotoğrafları