kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Irmak Atuk ile Evren Teker'in beraberlikleri yaklaşık iki yıl sürmüştü. Atuk'un adı Teker'den ayrıldıktan sonra İkbal Sucukları'nın sahibi Salim Pancar ile anıldı.

Ex aşkından dayak yedi ama şikayetçi olmadı!

Başak ÇOKAN/MAGAZİN
Irmak Atuk'un ex aşkı Evren Teker'den Renia'da dayak yediği iddia edildi. Atuk, korumaların araya girmesiyle Reina'dan uzaklaştırılan Teker'den şikayetçi olmamış..
Bu yıl düzenlenen 'Miss Turkey' güzellik yarışmasına katılan 2002'nin 'Best Model'ı Irmak Atuk, geçtiğimiz günlerde yaşadığı 'dayak olayı' nedeniyle mutsuz! Süzer Plaza'nın sahibi Baran Süzer'in kuzeni Evren Teker ile iki yıl aşk yaşayan Atuk; bu ilişkisine birkaç ay önce son vermişti. Ayrılığın üzerinden çok geçmeden bir iş yemeğinde tanıştığı İkbal Sucukları'nın sahibi Salim Pancar ile beraberlik yaşadığı iddia edilen Irmak Atuk; bir süre önce eski sevgilisi Evren Teker'den Reina'da dayak yedi!

ÖNCE TARTIŞMIŞLAR
İddialara göre; geçtiğimiz günlerde kız arkadaşlarıyla Reina'ya eğlenmeye giden Irmak Atuk, mekanda eski aşkı Evren Teker ile karşılaştı ve eski sevgililer alkolün etkisiyle tartışmaya başladı. Gece kulübü çalışanlarının anlattıklarına göre; sinirlerine hakim olamayan Evren Teker, ünlü mankene tokat atarak saldırdı! Eski sevgilileri ayırmak için korumaların araya girdiği ve Irmak Atuk'un yediği tokadın etkisiyle güçlükle sakinleştirildiği söylendi. Atuk'un yaşadığı bu tatsız olaya rağmen eski sevgilisini affederek, şikayetçi olmadığı belirtildi.
Haberin fotoğrafları