kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
NESLİHAN DEMİR DARNEL

Günün içinden

En güzel anneler
TÜRK bayan voleybolunun iki ünlü ismi Neslihan Demir Darnel ile Natalia Hanikoğlu, günlerini minik yavrularıyla geçiriyor. Filenin Sultanları efsanesini yaratan iki voleybolcu şimdi çocukları için mola vermiş durumda. Neslihan ile Orkun Darnel çifti Zeynep'in, Natalia ile Hakan Hanikoğlu çifti de Ela'nın iyi bir voleybolcu olmasını istiyor. CENGİZ TOKGÖZ

Metin Oktay yerine Hasan Doğan
G.SARAY'IN efsane futbolcusu Metin Oktay'ın adını taşıyan Küçükçekmece Metin Oktay Stadı'nın isminin Küçükçekmecespor Başkanı Ahmet Kurşun tarafından geçtiğimiz ay vefat eden TFF Başkanı Hasan Doğan'ın ismi ile değiştirilmesi tepki topladı. Kulübün belediye ile bir ilgisi olmadığını belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, olayın kendisinden habersiz yapıldığını ve bu konuyu kulüp yönetimiyle konuşacağını belirtti. ERHAN ÖZTÜRK

Milliler bir basamak yükseldi

FIFA, ağustos ayı dünya sıralamasını açıkladı. Türkiye, 1 basamak yükselerek 13. sıraya oturdu. Euro 2008 şampiyonu olarak birinci sıraya yerleşen İspanya bu ay da yerini korurken geçen ayın üçüncüsü Almanya, İtalya'yı geride bırakıp 3. sıraya yerleşti. Brezilya ise 6. sırada kaldı.

Potanın Perileri şampiyon oldu
ADANA'DA yapılan Uluslararası Zafer Kupası Büyük Bayanlar Basketbol Turnuvası'nda Fransa'yı 60-58 yenen Türkiye, kupanın sahibi oldu. Devreyi 27-24 geride bitiren Milliler, turnuvaya Belçika ve Sırbistan'ın ardından Fransa'yı devirip kupayı kazandı. Turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Nevriye Yılmaz'a ödülünü Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Jülide Sonat verdi.

Ümitler, Litvanya'yı yendi
11. Avrupa Ümit Erkekler Basketbol Şampiyonası finallerinde Türkiye, 2. tur E Grubu'ndaki ikinci maçında Litvanya'ya ilk yenilgisini tattırdı: 84-80. Letonya'nın başkenti Riga'da oynanan maçı kazanan Ümitler, ilk iki sırayı alan ülkelerin yarı finale çıkacağı turnuvada büyük avantaj elde etti.

Trabzon'da basketçiler sağlam
BASKETBOLDA bu sezon 2. Lig'de mücadele edecek Trabzonspor Basketbol Takımı dün sağlık kontrolünden geçti. Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde sağlık kontrolleri yapılan oyuncuların sağlık sorunlarının olmadığı belirtildi.

'Yılın futbolcusu Ribery'
ALMAN spor dergisi Kicker'ın düzenlediği ve spor dünyasından isimlerin katıldığı anket sonucunda Bayern Münih'li Franck Ribery 'Yılın futbolcusu' seçildi. Bir dönem Galatasaray'da da forma giymiş olan Fransız yıldızı, Ballack ve Toni takip etti.

TFF 2. Lig fikstürü çekildi
TFF 2. Lig'de, 2008-2009 sezonu fikstür çekimi yapıldı. Karşılaşmalar, 31 Ağustos tarihinde başlayacak ve 28 Aralık'ta sona erecek. Daha sonra gruplarında ilk 2 sırada yer alacak takımlar Yükselme Grubu'nda, diğer takımlar ise Klasman Grupları'nda sezona devam edecek.
Haberin fotoğrafları