kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Şarkıcı Kerry Washington da kemer hilesini kullanıyor.

Anında güzellik için 10 basit ipucu

Aniden bir yere gitmeniz gerekti ama hazırlanmak için fazla vaktiniz yok. Endişelenmeyin, kemer ya da saç bandı takmak gibi birkaç basit işlemle harika bir görünüme kavuşabilirsiniz..
1- Aksesuvar kullanın 'Desperate Housewives'ın dizisinin yıldızı Teri Hetcher'ın stilisti Vincent Boucher, "Görünümünüzü renklerle canlandırın" diyor: "Özellikle bu sonbahar, büyük, kat kat kolyeler ve parlak renklere yatırım yapın. Elinize alacağınız bir çanta ya da takacağınız bir küpe bile ışıldamanıza yetecektir."

2- Belinizi sıkın Elbise giyecekseniz, belinize mutlaka bir kemer takın. Çünkü dikkatleri belinize çekmek sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterir. Özellikle de vücudunuzu tamamen saran bir elbiseyi kemerle süslerseniz, kolaylıkla kum saati figürüne sahip olabilirsiniz.

3- Boyunuzu uzatın Daha uzun ve zayıf görünmek istiyorsanız, bacaklarınızın daha uzun görünmesini sağlamak için mutlaka uzun topuklu ayakkabılar giyin.

4- Korse sizi kurtarır Karnınızın çıkmasından şikayetçiyseniz, korse kurtarıcınız olabilir. Tabii çok rahat olacağınız söylenemez ama hiç değilse fazlalıklarınızı saklamış olursunuz.

5- Siyahtan vazgeçmeyin Gizemli ve seksi görünmek istiyorsanız, siyah opak çorap ya da taytın üstüne yine siyah mini bir elbise giyin. Baştan ayağa aynı renk olmak istemiyorsanız, tercihinizi üst taraf için açık ve parlak, alt taraf için ise koyu tonlardan yana kullanın. Çünkü çoğu insanın üst tarafı, alt tarafına oranla daha zayıftır.

6- Saç bandı kullanın Eğer sıradan ya da spor bir kıyafet giyecekseniz, birkaç küçük dokunuşla görünümünüzü renklendirebilirsiniz. Örneğin saçınıza takacağınız bir bant sizin yardımcınız olabilir.

7- Saç ayrım yerinizi değiştirin Saçlarınızı tam ortadan ayırırsanız daha sade ve taze görünürsünüz. Ama yandan ayrılan saç, çok daha seksi ve alımlı görünmenizi sağlar.

8- Kapatıcı işe yarar Daha genç görünmek ve gözlerinizin daha parlak bakmasını istiyorsanız, gözlerinizin altına ve her iki köşesine, teninizin renginden bir açık ton concealer (kapatıcı) uygulayın.

9- Siyah maskara kullanın Koyu kirpikler gözleri daha belirgin kılar. Bu nedenle kirpiklerinize bir kat maskara kullanmakla yetinmeyin; iki, hatta üç kat uygulamaktan kaçınmayın.

10- Omuzlara vatka Omuzlarında çok ince vatka olan bir ceket ya da blazer, vücudunuzun daha güzel durmasını sağlar.
Haberin fotoğrafları