Ağız kokusunu dut yiyerek giderin!
Duttan yapılan pekmezin besin değeri yüksek bir yiyecek olduğu biliniyor. Dut; kansızlık, astım, bronşit, ülser ve benzeri mide hastalıklarını iyi ediyor. Bebeklerin gelişiminde de etkili olan dut; soğuk havalarda vücut direncini artırıyor. Ayrıca, sporculara ihtiyaç duydukları enerjiyi de sağlıyor. Uzmanlar; zekayı da geliştiren dutun yapraklarının ağız yaraları, salya ve ağız kokuları için başvurulan en etkili tedavi yöntemlerinden biri olduğunu dile getiriyor.
Yayın tarihi: 16 Temmuz 2008, Çarşamba
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/07/16/gny/haber,CCDEB7C1707046D5BD9372E927D79F66.html
Tüm hakları saklıdır.