kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Nikah yüzüklerini köpekleri taşıdı

Geçtiğimiz ay sonu evlenen Ashlee Simpson ve Pete Wentz'in düğün fotoğrafları People'da yayınlandı. Abla Jessica Simpson'ın nedime olduğu törende, çiftin yüzüklerini köpekleri taşıdı..
Amerikalı ünlü şarkıcı Jessica Simpson'ın kendisi gibi şarkıcı olan kız kardeşi Ashlee Simpson, ünlü rockçu Pete Wentz ile geçtiğimiz günlerde dünyaevine girdi. Hamile olduğunu açıklayarak hayranlarını sevindiren genç yıldızın düğününden ilk fotoğraflar da People dergisinde yayımlandı.

10 bin siyah gül getirildi
Ekvator bölgesinden getirtilen 10 bin siyah gül eşliğinde Wentz'e 'evet' diyen Ashlee Simpson'ın nedimesi ablası Jessica Simpson oldu. 150 kişinin davetli olduğu törende gelin, Monique Lhuillier imzalı bir gelinlik giydi. Babasının kolunda müstakbel eşine 'evet' demek için yürüyen Simpson'a Beatles'ın 'Blackbird' adlı şarkısı eşlik etti. Çiftin yüzüklerini de İngiliz Buldog cinsi köpekleri Hemingway boynunda taşıyarak getirdi. Mutlu çift ilk danslarını 'November Rain' adlı şarkıyla yaptı. Törenin davetlileri arasında Nicole Richie ve Joel Madden'nin yanı sıra; Jessica Simpson'ın ayrıldığı iddia edilen sevgilisi Tony Romo da vardı.
Haberin fotoğrafları