kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Zafer Rüzgâr (şapkalı), annesinin cesedini görünce gözyaşlarına boğuldu. Çığlıklar atarak annesine doğru koşan kız kardeşine ise zorlukla engel oldu.

Kocasıyla tartıştı karayoluna atladı

Barış SÖZAL
Eşiyle tartışan iki çocuk annesi Seren Rüzgar, O-1 karayoluna atladı. Araçların altında kalan kadın, parçalanarak can verdi..
İstanbul Avcılar'da iki çocuk annesi kadın, eşiyle tartıştıktan sonra O-1 karayolundaki üst geçitten otomobillerin önüne atlayarak canına kıydı. Binnaz Seren Rüzgâr, düzenli bir işi olmadığı için sorunlar yaşadığı eşiyle önceki akşam Mustafa Kemal Paşa mahallesindeki evlerinde tartıştı. Tartışma sonrası sinirlenerek evden ayrılan kadın, önceki gece saat 01.30 sıralarında O-1 Karayolu Avcılar Lisesi önündeki üst geçide geldi. İki çocuk annesi bir anda üst geçitten araçların geçtiği yola atladı. Onlarca otomobilin üzerinden geçtiği ve yaklaşık 70 metre sürüklenen Rüzgâr, parçalanarak yaşamını yitirdi. Annelerinin aradan uzun zaman geçmesine rağmen eve gelmemesi üzerine oğlu Zafer Rüzgar, kız kardeşiyle birlikte Firuzköy Polis Merkezi'ne giderek kayıp başvurusu yaptı. Eşkali alan polis, iki kardeşin polis merkezine geldiği sırada, O-1 karayolundaki intihar olayına bakan ekiplerle irtibata geçti. Eşkalin tutması üzerine de iki kardeş olay yerine götürüldü. Üzeri gazeteyle kapatılan cesede yaklaşan Zafer Rüzgâr, bir polis memurunun gazete parçasını kaldırması üzerine annesini görerek çığlık atmaya başladı.

AYRI YAŞIYORLARDI
Polis otosunda bulunan kız kardeşi de koşarak cesedin yanına gelmek istedi. İki kardeşi polis güçlükle sakinleştirdi. Ceset Özel Avcılar Hastanesi morguna kaldırılırken, Zafer Rüzgâr'ın ifadesinde, anne ve babasının sık sık kavga ettiğini ve bir süredir ayrı yaşadıklarını söylediği öğrenildi. Baba ise olaydan sonra ortadan kayboldu.