kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sonunda bana da kanat taktılar!

Tülin KERMEN
Değişik yaklaşımlar kanımı hızlandırıyor, gözümü parlatıyor... Bugga markasının annesi Müge Uzunismail, alışıldık satıcı ya da tasarımcılardan değil. Ayakkabılarını ve aksesuvarlarını alacakları tanımak isteyen biri... Müge, kadınların mutsuz olduğunda en çok ayakkabıya para harcadığını fark etmiş biri. Sonuçta da, Çin çöplüğünden alışveriş yapmak yerine, kendi çöplüğümüzden topladıklarıyla övgüye, almaya, sevmeye değer eşyalar yapıyor. Evet 'şimdilik' atıkları kullanarak ayakkabılar, taçlar, iğneler ve tozluklar yapıyor. Benim de sol omzuma, Bugga'nın hediyesi olarak, No 39 deri firmasının attığı deri parçalarından yaptığı, bir çengelli iğneye takılı kanatlar taktı! Öyle şeker ki, kanatsız çıkmam artık sokağa:)

ISMARLAYABİLİRSİNİZ...
Şimdilik yaptıklarını satmıyor ama bu hafta sonu açmayı planladığı atölyesinde, Bugga'nın tüm tasarımlarını görebilecek, deneyebilecek ve beğendiklerinizden ısmarlayabileceksiniz... Her şeyi elde etmenin çok kolay olduğu günümüzde; incelikle, duyguyla ve sezgiyle yaklaşılan Bugga tasarımları beni çok heyecanlandırdı.

DİLEĞİNİZİ HAZIRLAYIN
Bugga'yı ziyaret edecekseniz, Müge, Hıdrellezin yaklaştığı şu günlerde, 'Güllü' adını taktığı ağacına dileğinizi asmak için, bir 'dilek' ve bir de 'çengelli iğne'yle gelmenizi istiyor. Ben cuma günü gidip siparişlerimi vereceğim ve Müge'yi daha iyi tanımak için onunla sohbet edeceğim. Sizi de bekleriz efendim. Bugga: Büyükçiftlik Sok. Varer Apt. Kat:3, D:8, Nişantaşı Tel: 0212 219 96 01