Beslenme danışmanlığı merkezini kapayan Deniz Berdan, pastacılığa merak sarmış, 8 ay 'City&Giltz' adlı pastacılık okuluna devam ettikten sonra mezuniyetin ardından da Mövenpick Hotel İstanbul'da staj yapmaya başlamıştı. Mövenpick Hotel Bodrum'un, Berdan'ın maharetli ellerinden çıkan light tatlı ve tuzlularını mönüsüne koyduğunu öğrendim. Berdan, enerjisi azaltılmış chesecake ve borwnie'lerinin yanı sıra daha birçok lezzetini tattırmak için dostlarını Bodrum'a götürmeye karar vermiş. Yaklaşık 70 kişinin katılacağı lezzet turu 30 Mayıs-1 Haziran tarihlere arasında..
Yayın tarihi: 2 Mayıs 2008, Cuma
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/05/02/gny/haber,C89C11026BBC4D50BFEF6DEC200D0249.html
Tüm hakları saklıdır.