kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

23 Nisan çocuklara özel eğlence demek

İstanbul'un dört bir yanındaki alışveriş merkezleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çok özel etkinliklere sahne olacak. Çocukların hem eğlenip, hem de ilginç gösterilere katılacağı etkinlikler ücretsiz olacak..
İstinyepark
İstinyePark, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tüm hafta boyunca çocukları mutlu edecek birbirinden renkli organizasyonlarla kutlayacak. Etkinlik kapsamında bugün çocukların sevgilisi Limon ve Zeytin'in yaratıcısı karikatürist Salih Memecan imza dağıtacak. Yarın ise Theo Dede ile oyunlar ve çeşitli mağazaların düzenleyeceği çocuk etkinlikleriyle tüm çocuklar eğlenceye doyacak. 26 Nisan'da da Ayşe Kulin yeni masal kitabının okuma gününü yapacak.

Capitol

Capitol Alışveriş Merkezi'nde bugün çocuklar 'mutluluğun resmi'ni çizecek. Bir Dilek Tut Derneği'nin desteklediği etkinlikte kurulan her standta yüz boyama çalışmaları yapılacak. Etkinliğe Demet Akalın katılacak. Son albümü 'Dans Et' ile adından söz ettiren Akalın da minik öğrencilerle birlikte mutluluğun resmini çizecek. Mekandaki Kinder's Hand standında el heykelleri yapılacak.

Carousel

Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi 'Aile ve Çocuk' kavramının önemini anlatacak bir dizi etkinlik hazırladı. Etkinlikte TOÇEV yararına podyuma, yeni anne olan manken Sema Şimşek ile Şebnem Schaffer çıkacak. Üç gün sürecek aktiviteler boyunca etkinliklere katılacak çocuklar, giysi ve kırtasiye malzemelerini TOÇEV'e bağışlayabilecek.

Kanyon
Disney Türkiye Çocuk Bayramıyla birlikte Disney Channel'ın 1. yıldönümünü de kutlamak amacıyla; 23-27 Nisan tarihleri arasında Kanyon Alışveriş Merkezi'nde beş gün boyunca sürecek, çok özel bir etkinlik sunacak. 11.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşecek şenliğe katılanlar; High School Musical şarkıları, Disney Prenses aktiviteleriyle eğlenecek. 26 Nisan'da Keremcem konser verecek.

Profilo

Profilo Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği 23 Nisan etkinlikleri kapsamında; animatörler çocuklara özel yarışmalar düzenleyecek. Palyaçolar miniklerin yüzlerini cilde zarar vermeyen boyalarla boyayacak. Tolga Han Dans Okulu öğrencilerinin dans gösterilerinin ardından dans eğitmenleri çocuklar için workshoplar düzenleyecek. Etkinlikler kapsamında yapılacak '23 Nisan' konulu resim yarışmasında birinci gelen minik, sürpriz armağanlar kazanacak.

Beylikdüzü Migros
Beylikdüzü'nde bulunan Migros Alışveriş Merkezi de 23 Nisan'a özel gösteriler hazırladı. Programda 'Anadolu Ateşi' sahne alacak. Müzikal, koro, bale, step ve halk oyunları gösterileri yapılacak. Etkinlikte birçok sürpriz de miniklerle buluşacak.

Astoria

Hizmet vermeye başladığı tarihten bu yana çeşitli etkinliklere evsahipliği yapan Astoria'da ilk kez 23 Nisan kutlanacak. Alışveriş merkezinde kurulan sanat köşesinde çocuklar, 'Ebru Sanatı' ile tanışacak ve uygulama yapma imkanı bulacak. Astoria'nın beş katına yayılan yüz boyama etkinliği ve şekilli balonlarla eğlenecek olan minikler; macun şeker, pamuk helva ve patlamış mısırla da bayram coşkusunu yaşayacak.

Etiler - Kozyatağı Cinecity
Warner Bros ve Cinecity Sinemaları işbirliğiyle çocukların hayalleri gerçekleşiyor. Sevilen Looney Tunes kahramanlarından Tweety, Bugs Bunny ve Tazmanya Canavarı bugün Kozyatağı'ndaki Bonus Premium Cinecity Trio ve Etiler'deki D-Point Cinecity konuk oluyor! Tweety, Bugs Bunny ve Tazmanya Canavarı'yla fotoğraf çektirip, eğlenceli bir gün geçirmek isteyen herkes; 23 Nisan'da Kozyatağı'nda ya da Etiler'de buluşacak
Haberin fotoğrafları