kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Nisan 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

dvd ekranı

Yavuz Baydar
Bee Movie / Arı Filmi (DreamWorks / Tiglon) Film: * * * * / Ekstralar: * * * * *
Jerry Seinfeld (ve Türkçe seslendirmeni Cem Yılmaz) bu filmde harikalar yaratıyor. Barry, kovanda yaşamaya mahkûm arılardan farklıdır. Kovan dışı hayata imkân tanıyan polen işine takılır. Ve fark eder ki, insanlar arıların ballarını çalıp, para kazanmaktadır. Barry insanlığı 'haksız kazanç'tan mahkemeye verir. Ekstralar çok zengin.

Stitch the Movie / Stiç Filmi (Disney / Tiglon) Film: * * / Ekstralar: *
Lilo&Stitch başarılı olunca Disney hemen türevlerini yaymaya başladı. Malum, Stiç 'deney 626' olarak bilinir. Peki, Dr. Jumba Jookiba'nın diğer 625 deneyi nerede? İşte hadise de bu. Kafanız karıştı mı? Benim de... Orijinal Stiç nerede, bu nerede. Disney'in amacı paraya para eklemek, ama bu film hiç de başarılı değil.

Dark Blue Almost Black / Koyu Laci Siyaha Yakın (D Home) Film: * * * / Ekstralar: * * * *
İlginç karakterlerle dolu, sevimli bir İspanyol filmi. Babasını kaybeden Jorge, onun yerini alarak kapıcılık yapar, geceleri ders çalışır. Abisi, sevgilisini hamile bırakması için Jorge'den yardım ister. Geleneklerin zorladığı, özgürlüklerini sorumluluklara feda eden insanların hoş öyküsü. Sıra dışı.

Cherry Crush / Kör Tutku (D Home) Film: * * * / Ekstralar: * *
İçinde film noir lezzetleri taşıyan, 'taze' bir film. Jordan Wells için babası, göz kamaştırıcı gelecek planları yapar ama onun gözü fotoğrafçılıktan başka bir şey görmez. Okulda bazı kızların özel fotoğraflarını çektiği için okuldan atılır. Yeni yazıldığı okulda bir kıza âşık olunca, kendisini bir cinayet planının ortasında bulur.
Haberin fotoğrafları