kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Nisan 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Affet bizi Pippa'

Kemal PEHLİVANOĞLU
PIPPA Bacca'nın ölüm haberini alan Türkler İtalyan sanatçının seyahatiyle ilgili bilgilerin yer aldığı "Brides on Tour"un (Gelinler Seyahatte) isimli internet sitesi bridesontour.com'a taziye mesajları yollamaya başladı.

*
TAYLAN Ö.: Pippa için çok üzgünüz.. Türkiye'denim... Pipa bizi affet!!!

* AYŞEGÜL A.: Ülkemden utanıyorum. Bunlara benim insanlarım diyemiyorum. Bedenimin bir parçası şu anda İtalya'da sızlıyor. Kalbim seninle Pippa.

* ALİ: Cesur bir kadın Dünya Barışı için bir seyahate başlıyor fakat aşağılık bir adam ona bunu yapıyor. Bütün İtalyan ulusu ve İtalya'dan özür diliyorum. O bizim kız kardeşimiz, kızımız, annemiz de artık. Güzel gelin huzur içinde dinlen ve meleklerle seyahatine devam et.

* UYGUR TAZEBAY: Ülkemiz ve toprağımız sana olanlardan dolayı irkildi. Anadolu utançla ve bugün öğrendiğimiz kabul edilemez trajedinin nefretiyle dolu. Eğer ülkemin ve toprağımın sesi olsaydı, Anadolu'nun senin için gözyaşlarıyla attığı çığlığı duyardın.

* GÜLAY ALICI: Barış için yola çıkıyorsunuz. Ve insan olma normuna erişmemiş bir "yaratık" tarafından önce tecavüz ediliyor ve sonra da öldürülüyorsunuz. Bu insanlığa karşı bir vahşet. Böyle yaratıklarla aynı dünyada yaşıyor olmak insanı korkutuyor.

* HAMDİ: Melek Pipa, Sen sadece barış istedin. Fakat bu dünya için fazla iyiydin. Bazen kendi ülkemden nefret ediyorum ve bu da o anlardan biri. Umarım rahat uyursun Pippa.

'TÜRKLER ÜZÜLMEYİN'
* RIP
: İnternet sitesine mesaj gönderen bir İtalyan siteye üzüntülerini bildiren mesaj atan Türklere "Üzülmeyin" dedi ve ekledi: Türk kardeşlerim, sakın ağlamayın. Bu kötü son dünyanın herhangi bir yerinde olabilir. Maalesef sizin ülkenizde de oluyor, bu sizin hatanız değil.