kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Demet Şener Kutluay: İstanbul ile Selanik arasında mekik dokuyoruz ama şikayetçi değilim. Sonunda İstanbul’a döneceğiz.

Yakında da olsak yaban ellerdeyiz

İLKER GEZİCİ
Yunanistan'ın PAOK takımında oynayan milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın eşi Demet Şener: Ben her zaman İstanbul'u tercih ederim. Yakında da olsak yaban ellerdeyiz sonuçta.....
Şu sıralar Yunanistan'ın PAOK Takımında oynayan milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın manken eşi Demet Şener, "Türkiye ile Yunanistan arasında mekik dokuyoruz ama gönlüm her zaman Türkiye'de" dedi. Önceki gün Swiss Otel'de düzenlenen bir toplantıya katılan Demet Şener, ay sonunda basket sezonunun biteceğini hatırlatarak şunları söyledi:

Gönlüm Türkiye'de

"İbrahim'in sezonu bitiyor ama seneye bir anlaşması daha var. Bu da kendi isteğine ve opsiyonuna bağlı. İsterse kalacak, isterse dönecek. Ben her zaman İstanbul'u tercih ederim. 'Gönlüm Yunanistan'da kalmaktan yana' dersem, yalan söylemiş olurum. Önünde sonunda yaşayacağımız yer İstanbul..." Selanik'te bir ev kurduklarını ve çok rahat olduklarını anlatan Demet Şener "Hayat güzel, kızımız İrem de Yunanistan'da çok mutlu. Her şeye kolay adapte oldu ama Türkiye'ye gelince de çok mutlu oluyor" dedi.

Ata'nın evine gittik

Kızları İrem'i Atatürk'ün doğduğu eve götürdüklerini belirten Şener, şunları söyledi: "İrem orayı ziyaret eden en küçük ziyaretçilerden biri oldu. İbrahim de, ben de hatıra defterine yazılar yazdık. Her gelen misafirlerimizi de ilk önce oraya götürüyoruz. Dostlarımız gelince çok mutlu oluyoruz. İnsan sevildiğini anlıyor. Ne kadar yakın olursa olsun, yabancı ellerdeyiz."