kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hülya Avşar, double maçında, partneri Sera ile rakiplerini yenerek, bir üst listeye yükseldi.

Bundan sonra artık marka olmasam da olur

Özlem AVCI
Hülya Avşar, bu saatten sonra marka olmanın kendisi için önemli olmadığını söyledi: Önemli olan kaybolan aile değerlerimize sahip çıkmak, ülkemizi düşünmek.....
Kendi adına düzenlenen tenis turnuvası nedeniyle iki hafta boyunca sevgilisi Saadettin Saran'ın sahibi olduğu Pink FM'de program yapan Hülya Avşar, ilginç açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde, sanatçılar arasındaki marka olma sıralamasında birinci çıkan Avşar, "Bir sene marka olmak önemli değil, bunu sürdürebilmek önemli. Ancak artık hayatta benim için, kaybolmakta olan aile değerlerimize sahip çıkabilmek önemli. Marka olmak mevzusu artık çok gerilerde kaldı. Bu saatten sonra olmasam da olur" dedi. Başarısını mesleki hayatında diktiği ağaçların sağlam olmasına bağlayan Avşar şunları söyledi: "Spor yapmak, sosyal çalışmalarda bulunabilmek, doğruyu söylemek, Türk aile değerlerine göre yaşamak önemli. Bence hayattaki duruşu insanın en önemli mesajıdır..."

Hiçbir önerim yok
Radyo programında magazin muhabirlerinin sorularını da yanıtlayan Hülya Avşar, "Geçtiğimiz günlerde kına gecesi yapan Pınar Altuğ'a evlilik konusunda bir öneriniz var mı?" sorusu üzerine şu yanıtı verdi: "Eğlenceler hoş ama bundan sonrası çok önemli. Daha küçükler... Gerçi Pınar daha önce evlenmiş olduğu için daha olgun bu konuda ama hiçbir şey öneremem. Evlilik karşılıklı kimyaların tutması ile alakalı bir şey. Bana göre evlilik her zaman çiftlerin karşılıklı başarısıdır."