Fırıncılar Milli Takımı, Fırıncılar Federasyonu yetkilileri, üniversite öğretim üyeleri ve Özmaya Fırıncılık Araştırma Merkezi uzmanlarının oluşturduğu bir jüri tarafından Türkiye genelinde yapılan seçmeler sonucunda toplam 45 kişi arasından seçildi. Altı kişilik takımın üç oyuncusu asil, diğerleri yedek... İşte her biri alanında uzman takım kadromuz:
Raşit Yeni - Bodrum Kempinski Hotel (Asil) - Unlu Mamuller
Hasan Ünlü - Uno Ekmek (Asil) - Çeşit Ekmek
Tevfik Kocaman - Antalya Lara Beach Hotel (Asil) - Sanatsal Tasarım
Barış Dırbalı - Çırağan Palace Kempinski (Yedek)
Fethi Irmak - Antalya Sheraton Hotel (Yedek)
Nimet Bilen - Çanakkale Papağan (Yedek)
Yayın tarihi: 29 Mart 2008, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/03/29/ct/haber,0A872F7A268C463D83A537D931C99E13.html
Tüm hakları saklıdır.