kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Mart 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gülben Ergen - Deniz Seki

Gülben şarkısını söyledi Deniz ağladı

Öner ÖNGÜN
Gülben Ergen önceki gece verdiği konserinde Deniz Seki'nin yazdığı 'Ya Ölümsün Ya Düğün' şarkısını seslendirdi. Duygulanan Seki gözyaşlarına boğuldu..
Son albümü 'Aşk Hiç Bitmez'in tanıtım konserlerine devam eden Gülben Ergen önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahneye çıktı. 2 bin 500 kişinin izlediği konserde Ergen, hem eski hitlerinden hem de yeni albümünden toplam 24 şarkı seslendirdi. Ergen, Deniz Seki'nin verdiği 'Ya Ölümsün Ya Düğün' adlı şarkıyı da seslendirdi. Konuklar arasında bulunan Deniz Seki şarkıyı dinlerken gözyaşlarına boğuldu. Ergen'in daveti üzerine sahneye çıkan Deniz Seki, "Şarkıyı dinlerken çok duygusallaştım. Ben bu şarkıyı tam 13 yıl önce yazmıştım. Bir tek nakaratı yoktu. O yeni yazıldı. Sonra da şarkıyı Gülben'e verdim" dedi.

AYLARCA ÇALIŞTILAR
Konser boyunca led ekranlarda Gülben Ergen'in görüntüleri ve kliplerinden sahneler kullanıldı. Nihat Odabaşı'nın genel yönetmenliğinde gerçekleşen, aylarca çalışılarak ortaya çıkan gecede Yasemin Yalçın'ın kızı Eylül'ün yaptığı oryantal dans şovu da büyük alkış aldı.