8'de biri Türk, diğer Taylandlı iki şef var. Özellikle Thai yemeklerinde kullanılan birçok baharat, yurtdışından alınıyor. Mönü; çorbalar, iştah açıcılar, salatalar, ızgaralar, dünya klasikleri ve tatlılar olarak altı bölümden oluşuyor. Çorbalar arasında en çok hindistancevizi suyu ile hazırlanan Tom khai khai çorbası ısmarlanıyor. 'Sekiz' baharatlı beyaz lahana salatası da oldukça iddialı. Bunun dışında marine edilmiş kuzu şiş, marine edilmiş kılıç steak gibi seçenekler de bulunuyor. Yemeklerin fiyatları 20-26 YTL arasında değişiyor.
Yayın tarihi: 22 Mart 2008, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/03/22/ct/haber,65ADB3A19B354CD3ADD44E6C7C7F88AB.html
Tüm hakları saklıdır.