Aç karnına:
* 1 bardak ılık su. (Limon ilave edebilirsiniz)
* 4 adet kuru kayısı veya kuru erik.
Kahvaltı:
* 1 bardak şekersiz meyve suyu veya bitkisel çaylar.
* İstenildiği kadar taze meyve.
Öğlen:
* 1 kase mercimek veya yine bir kase sebze çorbası.
* 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye.
* 3-4- yemek kaşığı pilav veya bulgur.
* 2-3 porsiyon meyve veya limonlu, az yağlı salata.
Saat 16:00:
* 1 haşlanmış mısır.
* 5-6 adet ceviz veya fındık.
Akşam:
* 1 kase çorba. (Domates, sebze mercimek veya Ezo Gelin olabilir)
* Ispanak yemeği. (İçine biraz pirinç veya bulgur ilavesi koyulabilir)
* 2 dilim kepek ekmeği veya çavdar ekmeği.
* Bol yeşil sebze.
Gece:
* 1-2 porsiyon taze meyve.
* Bir avuç kuruyemiş. (Badem, ceviz, fındık, ya da kuru üzüm)
Yayın tarihi: 15 Mart 2008, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/03/15/gny/haber,FEE25AD7EE1E479E825416057A9E7D94.html
Tüm hakları saklıdır.