Tavuk ile yaratılan harika yemekler!
Kültür Aşı..
Esra Düzdağ ve Neslihan Demir'in hazırlayıp sunduğu 'Kültür Aşı'nın bu haftaki rotasını 'tavuk yemekleri' belirliyor. Programın lezzet yolculuğu, genellikle kıymalısına alışık olduğumuz mantının farklı bir yorumuyla başlıyor: Malkara'dan 'tavuklu mantı'... Antakya'nın çok özel yemeklerinden 'tuzda tavuk', Eskişehir'den geleneksel Tatar yemeği 'göbete' ve Tokat mutfağının eski tatlarından biri 'pekmezli tavuk" ise programın diğer yıldızları... atv 14.20
Yayın tarihi: 1 Mart 2008, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/03/01/gny/haber,3B2AAC13FE7540D7905DF8378F659095.html
Tüm hakları saklıdır.