kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tarkan'la tanışmadım

İLKER GEZİCİ / MAGAZİN
Tarkan'ın klibinde oynayan 17 yaşındaki manken Liraz Dror, Tarkan'la hiç tanışmamış. Dror dünyaya açılana kadar Türkiye'de modellik yapacak..
Tarkan'ın 'Vay Anam Vay' klibinde yaptığı seksi danslar ile kendinden söz ettiren manken Liraz Dror klipten sonra İstanbul'da çalışmaya devam ediyor. 17 yaşındaki güzel manken en son bir tekstil firmasının katalog çekimi için kamera karşısına geçti.

* 17 yaşındayım. İsrail'de yaşıyorum, Yarı İngiliz yarı Polonyalıyım. Sanat ve sosyoloji okuyorum.

* Daha önce bir kere daha Türkiye'ye gelmiştim. İstanbul çok güzel bir şehir. Kalabalık ama kültür ve sanat açısından çok zengin.

* Siz beni Tarkan'ın klibi ile tanıdınız. Daha öncesinde bir kot markasının çekimlerine katıldım. İtalyan Maxim dergisine kapak oldum. İtalya ve Paris'teki ajansların yanı sıra Los Angeles'ta Vizyon ajansa bağlı olarak modellik yapıyorum.

* Bu benim ilk klibimdi. Beni ajansım aracılığıyla buldular. "Türkiye'de çok popüler bir şarkıcının klibinde oynar mısın?" dediler. Ben de kabul ettim.

* Tarkan'ı hiç görmedim. Onunla ilgili fazla bir şey bilmiyorum. 'Megastar' adını çok duydum ama kendisiyle tanışma fırsatım olmadı.

* Gördüğüm kadarıyla Tarkan burada çok beğeniliyor. Bence de çok çekici biri. Şarkıyı ve klibi de beğendim. Ama ben Metallica, Green Day, Nickelback ve Seal dinliyorum.

* Burada beni tanımıyorlardı. Klibin uğurlu geleceğini ve klip sayesinde tanıyacaklarını düşünüyorum. Dünyaya açılmak isteyen ve burada çalışmalarını sürdürecek biri olarak, kariyerim için iyi bir adım attığımı sanıyorum.

* İnternette gezinmek ve tüplü dalış yapmaktan hoşlanıyorum.

* Türk erkekleri hakkında yorum yapamam çünkü erkek arkadaşım var.
Haberin fotoğrafları