kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Halk ne diyor?

İLİŞKİLİ HABERLER
Halk ne diyor?
Türkiye'de düşünce özgürlüğü kalmadı

"Anne olsam çocuğumu askere yollamam" sözüne soruşturma açılan Bülent Ersoy'un başı RTÜK'le derde girdi, siyasiler Ersoy'u topa tuttu.

Yıldız Büyük Ükil: Türkiye'de düşünce özgürlüğü diye bir şey kalmadı. Vallahi doğru söylemiş. Hiç kimse ağzını açamıyor ama herkes aslında böyle düşünüyor.

Levent Özmutlu: RTÜK böyle işlerle uğraşacağına hurafelerle dolu dizilerle, dinci radyolardaki yayınlarla uğraşıp onların üzerine gitsin!

Eray Pekcan: Bülent Ersoy'u sevmem ama işte böyle 40 yılda bir de olsa doğru söylediği oluyor. Yıllarca hep saçma sapan nedenlerle insanları birbirlerine katlettiler. Artık bu kan deresi durulmalı. Herkes her şeyi söylüyor bir şey olmuyor da şimdi Ersoy mu mahkum olacak?

Hüseyin Samim Kara: Elbette Bülent Ersoy herkes gibi ifade özgürlüğüne sahiptir. Ben de birey olarak bundan böyle Ersoy'un içinde olduğu hiçbir programı izlememe hakkımı kullanıyorum.

Hüseyin Aydın: Namuslu, dürüst bir entelektüel sınıfı olmayan toplumumuzda doğruları söylemek maalesef Bülent Ersoy ve Hülya Avşar'a kalıyor. Ersoy'u kutluyorum.