kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Jamie Lynn Spears

Kızlarım gece gündüz hep aklımda!

Eleştiri oklarının hedefi haline gelen Britney ve Jamie Lynn'in annesi Lynne Spears, içini Life&Style dergisine döktü. Kızları için her şeyi yapacağını belirten anne Spears, "Gece gündüz onları düşünüyorum" diye konuştu..
Amerikalı ünlü şarkıcı Britney Spears'ın son iki yıldır yaşadığı şiddetli depresyon ve 16 yaşındaki kardeşi Jamie Lynn'in hamile kalması, tüm bakışları anne Lynne Spears'ın üstüne çevirmişti. Kızlarının yaşadığı talihsiz olaylar nedeniyle suçlanan anne Spears'ın ihmalkar olduğu söylenmişti. Uzun süre söylenenlere yanıt vermeyen Lynne Spears, suskunluğunu bozdu ve içini Life&Style dergisine döktü.

* Britney ilk kızım, ilk gözağrım. Ona çok düşkünüm, onu çok seviyorum. Ben onun iyiliği için her şeyi yaparım.

* Britney özel hayatında yaşadığı olaylar nedeniyle beni dinlemiyor gibi görünüyor, oysa fikirlerime her zaman kulak verir.

* Britney oğullarının velayetini alabilmek için çok uğraşıyor. Benden bu konuda yardım istedi ve "Anne sen olmadan bunu başaramam" dedi. Kızımın arkasındayım.

* Kızlarım hep aklımda. Bana düşman etmeye çalışıyorlar ama başaramazlar.

* Jamie'nin hamileliği başta beni çok üzdü. Ama zamanla bu fikre alıştım. Kızım şimdi neredeyse 5 aylık hamile. Bebekle yakından ilgileniyorum, onu ben büyüteceğim.

* Jamie benim bebeğimdir. Kendisi daha çok küçükken anneliği nasıl başaracak bilemiyorum. Jamie'ye ablası da destek olacak.

* Yolda yürürken beni eleştirenler de oluyor, takdir edenler de. "İyi bir annesin" dediklerinde, dünyalar benim oluyor.
Haberin fotoğrafları