kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Terhis kutlamasında faciaya ramak kaldı

Ali FİLİZKAN MANİSA - SABAH
Manisa'da askerden dönüşünü arkadaşlarıyla kutlayan genç, önce direğe sonra duvara çarptı. Hurda olan aracın motoru yerinden fırladı, 5 kişiden 2'si ağır yaralı..
Manisa'da, birkaç gün önce askerden dönen 22 yaşındaki Fırat Yurdagelen, önceki akşam terhisini kutlamak için arkadaşları Yener Yavuz (21), Pınar Unçek (27), Seval Gündoğdu (22) ve Gülay Gündoğdu (24) ile birlikte İzmir yolu üzerinde bulunan Mesir Restoran'a gitti. Burada alkol alıp eğlenen gençler, daha sonra Fırat Yurdagelen'in kullandığı otomobille Manisa'ya dönüşe geçti. Ancak, Manisa İtfaiyesi önüne geldiklerinde otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Önce itfaiyenin önündeki elektrik direğine, ardından da itfaiyenin duvarına çarpıp yeniden yola düşen otomobilin motoru yerinden fırladı.

GENÇLER YOLA SAVRULDU
Çarpmanın etkisiyle otomobilden fırlayan gençler de yola savruldu. Büyük bir gürültüyle yerlerinden fırlayan itfaiye erleri, hemen trafiği keserek, yaralı gençleri kenara çekti. Olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince ilk tedavileri yapılan gençler Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Çarpma sırasında açılan hava yastıklarının ölümden kurtardığı gençlerden, sürücü Yurdagelen'in durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı, boynunda ve kollarında kırıklar olan Pınar Unçek'in de hayati tehlikeyi atlatamadığı, çeşitli yerlerinden yaralanan diğer 3 gencin tedavilerinin de sürdüğü belirtildi.
Haberin fotoğrafları