Ünlü şefleri yetiştiriyor
İLİŞKİLİ HABERLER
Ünlü şefleri yetiştiriyor
1922 yılından bu yana üretim yapan Valrhona, çikolataya getirdiği yeniliklerle çok yüksek kaliteli çikolatalara verilen 'Chocolate Grand Cru' nitelemesine öncülük etti. Çikolata camiasının 'haute couture'ü olarak bilinmesinin nedeni, dünyanın pek çok pastane, restoran ve otellerindeki şeflerin ilk tercihi olmasından kaynaklanıyor. Bunun nedenlerinin başında, Valrhona'nın Lyon'daki fabrikasının yanında bir de okulu olması geliyor. Avrupa'nın en ünlü pastacıları bu okulda eğitim alıyor.
Yayın tarihi: 9 Şubat 2008, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2008/02/09/ct/haber,73888469E200495C81A74666F43B855C.html
Tüm hakları saklıdır.