kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Cinsel içerikli filmler ti'ye alınıyor

Mehmet ÇALIŞKAN/MAGAZİN
Genç oyuncular Gürgen Öz ve Sarp Apak'ın başrollerini paylaştığı 'Plajda' filmi, seviye sorunu yaşayan cinsel içerikli komedi filmlerine çözüm getirmeyi amaçlıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Cinsel içerikli filmler ti'ye alınıyor
Başrollerinde Gürgen Öz, Sarp Apak ve Tuba Ünsal'ın oynadığı 'Plajda', izleyiciyi güldürürken cinsel içerikli komedi filmlerini de ti'ye alıyor. Yapımcılığını Sinan Çetin ve Mehmet Karaca'nın üstlendiği, Murat Şeker'in yönettiği 'Plajda', 'filmlerle dalga geçen film' olarak tanımlanıyor.

KIZ TAVLAMAK ÇOK ZOR!
29 Şubat'ta vizyona girecek olan 'Plajda', izleyicinin karşısına, 'seviye sorunu yaşayan cinsel içerikli komedi filmlerine çözüm getirme' iddiasıyla çıkıyor. Sloganı ise; 'Kız tavlamak hiç bu kadar zor olmamıştı!" 'Avrupa Yakası'nın 'Tanrıverdi'si Sarp Apak ile Okan Bayülgen'in 'Makine'sinin 'Öfkeli'si Gürgen Öz, 'Plajda'nın büyük bir bölümünde seyircinin karşısına kadın kılığında çıkacak. Peşlerine düşen mafyadan saklanmak için kadın kılığına girmek zorunda kalan iki arkadaşı canlandıran Apak ve Öz, çekimlerde oldukça zorlandı. İkili, rolleri gereği ağda yaptırmak, saatlerce peruk, makyaj ve topuklu ayakkabılarla dolaşmak zorunda kaldı.
Haberin fotoğrafları