kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yeni çıkanlar

Karaca'nın anısına 2 CD'lik albüm
Şubat 2004'de hayatını kaybeden ünlü sanatçı Cem Karaca'nın ölümsüz eserleri, 'Cem Karaca Anısına' adlı 2 CD'lik bir albümde biraraya getirildi. Yavuz Plak tarafından piyasaya sürülen albümün 11 şarkılık ilk CD'si 'Ölümsüzler' adını taşıyor ve 'Namus Belası', 'Parka' ve 'Vay Bana Bana' gibi parçalardan oluşuyor. 'Ölümsüzler 2' adındaki diğer CD'de ise, aralarında 'Emmoğlu' ve 'Kendim Ettim Kendim Buldum'un da bulunduğu toplam 10 şarkı yer alıyor.

16 unutulmaz aşk bestesi birarada
14 Şubat Sevgililer Günü şerefine Odeon Müzik tarafından piyasaya sürülen 'Sevdim Seni Bir Kere' adlı albüm, müzik marketlerdeki yerini aldı. Unutulmaz 16 aşk şarkısından oluşan albümde; Dario Moreno'dan Ayten Alpman'a, Melike Demirağ'dan Ajda Pekkan ve Hümeyra'ya kadar usta yorumcuların seslendirdiği parçalar yer alıyor.

Kadın yorumcular 'türkü düeti' yaptı
Lila Müzik, 'Anadolu' başlığı altında yeni bir albüm serisini müzikseverlerle buluşturdu. Serinin Erkan Oğur'un direktörlüğünde çıkarılan ilk albümü 'Dostu Bulunca' adını taşıyor. Bu proje, iki kadın türkü yorumcusunu aynı çalışmada buluşturan ilk albüm olması açısından dikkat çekiyor. 12 türküden oluşan albümde türküleri, Bahar Aklaya ve Aysun Eldeniz seslendiriyor.

'Kavgacı Hulki' şarkıcılığa soyundu
Adını 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Kavgacı Hulki' karakteriyle duyuran Yiğit Giray, şarkıcılığa soyundu. Bir dönem Nilüfer ve Nazan Öncel'in vokalistliğini yapan genç popçunun ilk albümü 'Yine de Olmuyor' piyasaya çıktı. Aranjörlüğünü Suat Suna'nın yaptığı albümde ikisi slow olmak üzere toplam beş parça bulunuyor.
Haberin fotoğrafları