kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Alkollü damat üç kişiyi öldürdü ve intihar etti

Murat KARAMAN SABAH
Adana'da işsiz kaldığı için bunalıma giren Yusuf Balıkçı, alkol alıp dehşet saçtı. Kayınvalidesi ile kayınpederini ve eşinin halasını öldürdü eşini, komşularını ve bir polisi yaraladı. Son kurşunu da beynine sıktı..
Adana'nın Karataş ilçesinde, 2 yıl önce iflas eden 37 yaşındaki Yusuf Balıkçı, alkol aldıktan sonra dehşet saçtı. Cinnet getiren Balıkçı, kayınvalidesi, kayınpederi ve eşinin halasını öldürüp, aralarında bir polis memurunun da bulunduğu 5 kişiyi yaraladıktan sonra intihar etti. Olay, önceki gece saat 23.00 sıralarında Karşıyaka Mahallesi Dede Mutlu Caddesi 84 numaralı evde meydana geldi. İlçede fırıncılık yapan Yusuf Balıkçı, 4 yıl önce Zehra Balıkçı (Bayrak) ile evlendi. Çiftin bu evlilikten Z. (3) adında bir kız çocukları doğdu. Ancak Yusuf Balıkçı'nın iki yıl önce iflas etmesinin ardından, sürekli tartışma yaşanmaya başladı. Kayınpederinin evine yerleşen Yusuf Balıkçı, alkol almaya başladı. Önceki gece damat Balıkçı'nın eşi Zehra Balıkçı, Karataş Belediyesi'nde çalışan 3 çocuk babası kayınpederi Nevzat Bayrak, kayınvalidesi Aysel Bayrak bir düğüne gitti. Yusuf Balıkçı ise alkol aldıktan sonra eve geldi.

ÖNCE EŞİNİ YARALADI
Düğünden gelen eşi ile tartışan Balıkçı, alkolün de etkisiyle tabancasına sarılıp eşi Zehra'yı bacağından yaraladı. Yusuf Balıkçı, kaçmaya çalışan kayınvalidesi Aysel Bayrak'ı evin kapısında, kayınpederi Nevzat Bayrak'ı ise merdivende öldürdü. Evde bulunan kayınpederinin kardeşi Gönül Özcan, eşi Yücel Özcan ve çocukları O. Ö.'yü (13) yaralayan Yusuf Balıkçı, daha sonra evden çıktı. Bu sırada silah sesleri üzerine sokağa çıkıp kendisini teslim olmaya ikna etmeye çalışan komşusu Ali Saygın'ı da yaralayan Balıkçı, arabasıyla kaçmak isterken olay yerine gelen polislere de ateş açtı. Erkan Bektaş adlı polis memurunu da yaralayan Yusuf Balıkçı, kaçamayacağını anlayınca son kurşunu kafasına sıkarak hayatına son verdi.
Haberin fotoğrafları