kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
ŞİRİN SEVER

Beni de kimse beğenmiyor!

* Arog'la ilgili ne noktadasınız?
Tasarım aşamasındayız. Fragman çekiyoruz şu anda. Yani filmin devam ettiğine dair, adamın geri döndüğüne dair bir bilgilendirme. Yani filmin öyküsünü ilgilendiren bir şey değil. 2008 sonu da vizyona girer.

* Evrensel bir hedefiniz var mı sinemayla ilgili?
Geçen ay Brüksel'de Bağımsız Filmler Festivali'nde Hokkabaz'la 'En İyi Aktör' ödülünü almışım, bunu da Kars'tayken öğrendim. Ama öyle Cannes'a gideyim filan hayallerim yok. Buna insanlar oynamaz, buna işler oynar. Yani işi yaparsınız, layıktır böyle şeylere, olur! Yurtdışından da umulmadık, tuhaf teklifler aldığım oldu bayağı büyük yönetmenlerden ama...

* Tuhaf derken?
Yani enteresan roller ama o kadar heyecanlanmadım. Ne olursa olsun, kendi yaptığım şeyler kadar beni tatmin edemez. Beklentisi de kötü; 'ne oynayacak acaba?' lafları... 'Haa arıyı oynamıyormuş canım, yalnızca seslendiriyormuuuşş' diyen bir kitleyle de karşılaşabilirsiniz. (kahkahalar)

* Bu sene en sevdiğiniz Türk filmi hangisiydi peki?
Öyle bir şey hatırlamıyorum.

* 'Cem Yılmaz da bir şey beğenmiyor' diyecekler...
Normal, beni de kimse beğenmiyor! Sinemacılara benim filmleri sor bakalım.

* Kısasa kısas diyorsunuz yani?
Değil. Ben insanların filmlerini izlerken çok iyi niyetle ve hep beğenmek üzere izliyorum; beğendiğim bir sürü de unsur oluyor. Bir kere 'en kötü üç film' diye sorduklarında ne yazık ki ağzımdan kaçırdım. O beğenmediğim üç filmin yönetmeni bir hafta bana saldırdı. Yani 'yapanlar' bölümünde olunca yorum yapmak istemem.