İşin adabı yöre şarabı içmektir
İLİŞKİLİ HABERLER
İşin adabı yöre şarabı içmektir
"Ben gittiğim her yerde o yörenin üzümünden yapılan şarabı tatmak isterim. Bozcaada'ya gelip ben 'Öküzgözü-Boğazkere içeceğim,' diyorsanız, bu işin ritüelinin de görgüsünün de dışında bir şey olur. Bordeaux'ya gittiğinizde de Bordeaux'nun dışında yetişen bir şarap isteyemezsiniz. Daha doğrusu istememelisiniz... Yıllık 300 bin şişelik bir üretimimiz var. Aslında bunu 1 milyona çıkarmamız an meselesi ama biz 'iyi şarap' yapmak istiyoruz."
Yayın tarihi: 29 Aralık 2007, Cumartesi
Web adresi: https://www.sabah.com.tr/2007/12/29/ct/haber,1648EA5B0EA147BEAA38F46B33C0569C.html
Tüm hakları saklıdır.