kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
C. Bruni

Sarkozy resmi geziye manken aşkıyla gidecek

Fransa Cumhurbaşkanı, eski manken yeni şarkıcı Carla Bruni ile aşkını dolu dizgin yaşıyor. İkili Noel tatilinde Mısır'a, ardından resmi gezi için İtalya'ya gidecek..
Sıyasilerin özel hayatını sayfalarına yansıtmayan Fransız basını, Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile birlikte farklı bir dönem yaşıyor. 2 ay önce 11 yıllık eşi Cecilia'dan boşanan Sarkozy hafta sonu eski manken Carla Bruni ile fotoğraflanınca ülkede gündem bir anda değişti. Dün de Le Figaro gazetesi, Sarkozy'nin Noel'i (24 Aralık) güzel mankenle Mısır'da geçireceğini iddia etti. Gazete, Sarkozy'nin perşembe günü İtalya'ya yapacağı resmi geziye Bruni'nin de eşlik edebileceğini belirtti.

SİYASİLER TEPKİLİ
Öte yandan Sarkozy'nin medyatik aşkına özellikle siyasiler büyük tepki gösterdi. Milliyetçi Cephe'nin (FN) Başkan Yardımcısı Marine LePen, "Politik ve medyatik skandallar arasında gidip geliyor. Monaco Prensi'nden farkı yok. Ne Noel'e parasız girenler ne Kaddafi ziyareti başlıklarda" diye tepki gösterdi. Avrupa Parlamentosu üyesi Benoit Hamon da "Cumhurbaşkanı'nı siyasi tercihleri nedeniyle iktidara getirdik. Özel seçimlerinin ortada olmasını istemiyoruz" dedi.
Haberin fotoğrafları