kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Şen, 'Gönü lYarası'filminde'Nazım'rolünü oynamıştı.

Gönül ilişkilerim eski cazibesini yitirdi

* 'Kabadayı'daki 'Ali Osman' da bundan önceki iki filminizdeki Baran' ve 'Nazım' karakterleri gibi gönlünü mühürlemiş insanlar. Canlandırdığınız karakterler bu konuda size benziyor mu?
'Ali Osman' ayrı, ben ayrıyım. Film kahramanı 'Ali Osman'ın gönül işlerini bırakmasının üzerinden 25 yıl geçmiş. Benimse öyle bir durumum yok. Çünkü benim ilişkilerim oldu... İkinci evliliğimin bitmesinin üzerinden 10 yıl geçti. Ama bu durum, son 10 yılın boşa geçtiği anlamına gelmiyor...

* Paparazziler peşinize takılsa ne tür tepki verirsiniz?
Geçen gün gazeteci arkadaşlarla karşılaştık... Üzerime doğru kameralarla koşmaya başladıklarında bende de bir kaçma refleksi oluştu. Sonra kendi kendime 'Yahu ben niye kaçıyorum?' dedim ve durup onları bekledim. Yanıma geldiler, fotoğraflarımı çektiler. 'Yalnız mısınız?' diye sordular. Ben de 'Evet, yalnızım' diye cevapladım ve biraz sohbet ettikten sonra herkes kendi yoluna gitti. Sonuç olarak ben; özel hayatımın irdelenmesinden hiç hoşnut olmuyorum. Hem istemiyorum, hem utanıyorum, hem de yaş bir hayli ilerledi. Artık benim gönül işlerimin cazip bir tarafı kalmadı.
Haberin fotoğrafları